Udlejning

Ejendommen udlejes kun til én gruppe ad gangen. Gæsterne råder således over alle hovedbygningens faciliteter inklusiv de 4 stuer og 14 soveværelser samt parken på fire hektar.

De omkringliggende naturområder giver opholdet på Gerdrup mulighed for flere sociale arrangementer. Gæster har mulighed for gå- og løbeture i den omkringliggende smukke natur. Fra parken på Gerdrup er der forbindelse til de anlagte naturstier rundt om Skælskør Nor og til de omkringliggende skove.

Desuden er der mulighed for at bade fra Kobæk strand, der ligger ca 7 km fra Gerdrup.

Gerdrup bliver udlejet til flere forskellige formål:

Ferieophold – Gerdrup er velegnet til at holde ferie i en større gruppe, da huset byder på gode faciliteter til at alle kan være sammen eller lave aktiviteter hver for sig.

Familie arrangementer – Stedet giver mulighed for, at flere generationer i en familie kan være sammen om en festlig fejring eller hyggeligt samvær.

Virksomheder og organisationer – Gerdrup har de faciliteter, der skal til for at sammensætte den bedst mulige mødestruktur både for arbejde i plenum i et større lokale eller gruppearbejde i mindre rum.

Film lokation – Gerdrup er blevet brugt i mange sammenhænge til at skabe flotte historiske rammer, senest i Zentropa serien ”Drømmeren” om Karen Blixens liv, samt til film og TV-optagelser, hvor der er brug for at arbejde uden forstyrrelser.

Gerdrup lejes fortrinsvis ud uden forplejning. Man kan lave en aftale med et lokalt cateringfirma, der sikrer at maden tilpasses særlige ønsker og behov, eller gæsterne kan selv stå for madlavningen i husets to køkkener.

Gerdrup bliver ikke lejet ud til bryllupper, da dette har vist sig at slide for meget på huset og inventaret.

Antal soveværelser: 20 (sommer), 14 (vinter)

Antal sengepladser: 32 (sommer) 22 (vinter)

Faciliteter:

4 stuer og en veranda

Soveværelser: 20 (sommer), 14 (vinter)

Sengepladser: 32 (sommer), 22 (vinter)

2 køkkener

1 Spisestue med plads til 20 personer

6 toiletter

5 badeværelser

1 pejs

1 flygel

4 hektar park

Forespørgsel

Er du interesseret i at leje Gerdrup, så send en forespørgsel – skriv gerne til hvilket formål og hvilken periode. Vi vender tilbage hurtigst muligt.